Στη στήλη Back In Time παρουσιάζονται διάφορα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νησί μας πριν από… μερικά χρόνια. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Για πρώτο θέμα επιλέξαμε να πάμε πίσω, στο μακρυνό πλέον 2011, όταν οι HARDRAW κυκλοφόρησαν το “Strike ’em Down” μέσα από το Myspace τους!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Myspace την εποχή εκείνη ήταν κάτι σαν το σημερινό Facebook, δηλαδή ένα social network που ιδρύθηκε το 2003, και έζησε τις μεγάλες του στιγμές κυρίως την τριετία 2005-2008. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών χρόνων, η συγκεκριμένη πλατφόρμα ήταν ό,τι μεγαλύτερο υπήρχε στο Ίντερνετ – και όχι μόνο. Εκατομμύρια άνθρωποι και κυρίως μπάντες από όλο τον κόσμο δημιουργούσαν προφίλ και έρχονταν σε επαφή με τον κόσμο μέσω αυτού.

Εκεί λοιπόν τον Φεβρουάριο του 2011 οι HardRaw κυκλοφόρησαν το “Strike ’em Down” και μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα (ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ) εδώ!

Τότε γράψαμε ότι το άλμπουμ ήταν κοντά και πως τα 5 χρόνια αναμονής ήταν πολλά. Χρειάστηκε όμως ακόμα ένας χρόνος από τότε για να κυκλοφορήσει το “Night of the Wolf”, το οποίο τελικά είδε τα «φώτα της δημοσιότητας» στις 22 Ιουλίου του 2012.