Ο Πάρης Λάμπρου (ASTRONOMIKON, ex-ARRAYAN PATH, ex-PRODIGAL EARTH, ex-DIPHTHERIA, ex-ARMAGEDDON) συμμετέχει σε μια μπάντα που αφήνει πολλές υποσχέσεις με το line up της και θα κινείται στον χώρο του Epic Power Metal!

Το όνομα της μπάντας είναι SANGREAL και έχουν υπογράψει ήδη συμβόλαιο με την Undersound Symphony, η οποία θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ τους.

Όπως προαναφέραμε η μουσική τους θα κινείται στο Epic Metal και πιο συγκεκριμένα στο Sacred Epic Metal, ένα πρότζεκτ δηλαδή που θα συνδέσει το επικό μέταλ με τις ιερές αρχαίες θρησκίες, ένα επικό ταξίδι ανάμεσα σε μύθους και ιστορία, ένας μεταλικός ήχος μου αρκετά ορχηστρικά στοιχεία, σαν οι Warlord και οι Manowar να συναντούν τους Epica και τους Myrath.

Ο ιθύνων νους της μπάντας είναι ο κιθαρίστας Jahn Carlini (GREAT MASTER) και πέρα από τον Πάρη, σε αυτήν υπάρχουν ο απίστευτος τραγουδιστής Gabriele Grilli (ex-DOOMSWORD, ex-FURY N’ GRACE), ο Alessandro Battini (DARK HORIZON, GHOST CITY) στα πλήκτρα, ο κιθαρίστας Francesco “Yakcson” Russo (HUNGRY DAZE, ex-SHADOWS OF STEEL) και στα drums ο Φινλανδός Matti Auerkallio (ULTIMATIUM, KATRA).

Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2019 σε digopak και περιορισμένο αριθμό βινυλίων. Σύντομα θα ανακοινωθούν το εξώφυλλο και το tracklist.

Ακολουθείστε εδώ τους SANGREAL.