Τρίτο άλμπουμ των VOMITILE που με αργά και σταθερά βήματα χτίζουν το όνομά τους και εκτός συνόρων, με κόσμο που περιμένει με ανυπομονησία την κυκλοφορία της κάθε νέας δουλειάς τους (δεν το λέμε εμείς, λίγα σχόλια στη σελίδα τους στο Facebook θα σας πείσουν).

Το “Pure Eternal Hate” έφτασε πριν από έναν χρόνο σχεδόν (Απρίλιος του 2018) και έφερε ικανοποίηση πρώτα από όλα στους ίδιους και εν συνεχεία στον κόσμο τους. Αν και σύντομο σε διάρκεια (σχεδόν 37 λεπτά), δίνει όλα όσα θέλει ο ακροατής του αγνού death metal.

Αυτό που πάντα μου άρεσε στους VOMITILE, ήταν το πάντρεμα της Αμερικάνικης κλασσικής σχολής (πχ Morbid Angel) με την Ευρωπαϊκή (πχ Vader). Στο “Pure Eternal Hate” αυτό πήγε ένα βηματάκι παραπέρα, καθώς οι VOMITILE έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν χαρακτηριστικό δικό τους ήχο, που σε κάθε άκουσμα σε κάνει να καταλαβαίνεις από τις πρώτες νότες τι είναι αυτό που παίζει.

Όσον αφορά το άλμπουμ, υπάρχει μια ποικιλία στους ρυθμούς με γρήγορα αλλά και πιο ρυθμικά κομμάτια, τοποθετημένα στρατηγικά πάνω στο άλμπουμ, ώστε όταν τελειώνει να πατάς άνετα το repeat. Τώρα αν με ρωτάτε για το αγαπημένο μου κομμάτι, νομίζω πως το “HateField” είναι πιο κοντά στο Death Metal που μου αρέσει να ακούω.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέμε στο ποδόσφαιρο, έτσι και οι VOMITILE συνεχίζουν με την ίδια σύνθεση τα τελευταία χρόνια, έχοντας δέσει απόλυτα μεταξύ τους ως μουσικοί. Ο Khatch σε φωνή και μπάσο τα δίνει όλα, George και Πάνος στις κιθάρες θερίζουν, ενώ ο κατά την γνώμη μου πάντα, καλύτερος extreme metal drummer στη Κύπρο, ο Hugo εξαπολύει συνεχόμενα ποδοβολητά!

Tracklist:
1. Mass Extermination (03:28)
2. Pestilation (03:05)
3. Labeled Dead (03:09)
4. HateField (03:45)
5. Glorify the Insane (03:54)
6. Executioner of Strength (04:19)
7. To Deflesh (02:36)
8. Nothing But Pain (04:37)
9. Soulskinner (03:39)
10. Carnal Surgery (04:14)

VOMITILE - "Pure Eternal Hate"
8.8 / 10 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Pros
To πάντρεμα της Αμερικάνικης κλασσικής σχολής (πχ Morbid Angel) με την Ευρωπαϊκή (πχ Vader).
Cons
Κάποιοι ίσως θεωρήσουν το άλμπουμ μικρό σε διάρκεια.
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!
Performance9
Songwriting9
Originality8.5
Production9
Emotional Impact9
Musicianship9
Ease Of Listen8
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one