Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής των Christian Hard Rockers, Bloodgood

Ο μπασίστας Michael Bloodgood, ιδρυτικό μέλος των hard rockers Bloodgood έφυγε από τη ζωή…

Σύμφωνα με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, ο Michael απεβίωσε την Παρασκευή στις 4:15 (ώρα Κύπρου).

Πριν από πέντε μήνες, ο Bloodgood υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και επακόλουθη εγκεφαλική αιμορραγία. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο, όμως δεν επανήλθε ποτέ ολοκληρωτικά.

“Μετά από έναν γενναίο αγώνα που ξεκίνησε μετά από ένα σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο τον Φεβρουάριο του 2022, πήγε στο σπίτι του για να είναι με τον Επουράνιο Πατέρα μας” έγραψε η μπάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Bloodgood περιόδευαν την στιγμή που βρήκε τον Michael το εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ δούλευε και σε νέο υλικό.

Αν και ο Bloodgood δεν σκόπευε να σχηματίσει ένα Christian heavy metal συγκρότημα το 1984, αυτή είναι η “ταμπέλα” που τους… κόλλησε η μουσική βιομηχανία.

Οι BLOODGOOD έγιναν ένα από τα τέσσερα κορυφαία Christian heavy metal συγκροτήματα μέχρι το 1988. Στη σύνθεση του συγκροτήματος προστέθηκε ο κιθαρίστας Oz Fox, μέλος των Stryper, ίσως το πιο δημοφιλή συγκρότημα στην ιστορία του Christian metal.

Το 1986 κυκλοφόρησε το πλατινένιο “Detonation”. Συνολικά έχουν κυκλοφορήσει έξι άλμπουμ, με το πιο πρόσφατο να είναι το “Dangerously Close” το 2013. Το 2010 εντάχθηκαν στο Christian Music Hall Of Fame.

Latest Posts