Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι RECEIVER στο Up the Hammers XVII Warm Up! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Receiver εμφανίστηκαν στο Up The Hammers XVII Warm Up, όπου έκλεψαν τις εντυπώσεις, όπως διαβάζουμε από το online περιοδικό soundcheck.network!

Δείτε την αναφορά τους, ενώ ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το report.

«Πρώτοι στη σειρά οι νεοεμφανιζόμενοι Receiver από το νησί της Αφροδίτης, την αγαπημένη Κύπρο, και μην έχοντας επαφή με τη μουσική τους, περίμενα να δω πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Κοντολογίς, ο σάκος τους ξεχείλισε καθώς εδώ μιλάμε για μια μπάντα απαρτιζόμενη από νέα παιδιά με τσαγανό, αγάπη για τη μουσική και το κυριότερο…Όμορφα τραγούδια! Το παραδοσιακό metal τους, με ολίγο από Maiden επιρροή και επικό πρόσημο χάρισε χαμόγελα στο κοινό που είχε μαζευτεί από νωρίς στο club.

Φωνάρα η Νικολέτα (κάποιο μαντζούνι κυκλοφορεί στο Νησί, δεν εξηγείται αλλιώς…) η οποία με τη δυναμική της σκηνική παρουσία και άξιους συμπαραστάτες τα παιδιά σε κιθάρες και rhythm section, κέρδισαν δικαίως το θερμό χειροκρότημα. Ξεχώρισα τα ‘Arrow’ και ‘Unite’, ενώ με τη διασκευή τους στο ‘The Golden Bell’ των Legend έδειξαν ότι έχουν και στέρεες μουσικές βάσεις. Ευχάριστη έκπληξη λοιπόν και με το καλό να τους ξαναδούμε σύντομα στα μέρη μας.

Receiver setlist:
Golden Axe Theme
Starchaser
Raiders of the Night
Falling to Dust
Whispers of Lore
Prowess and Decay
Arrow
The Golde Bell (Legend Cover)
Unite

Latest Posts