Έτερος Εγώ: Η ελληνική αστυνομική σειρά που αλλάζει τα δεδομένα

Τον Ιανουάριο του 2017 προβλήθηκε η ελληνική ταινία με τίτλο «Έτερος Εγώ». Δύο χρόνια αργότερα, έρχεται η σειρά για την οποία θα μιλήσουμε σήμερα, το «Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές» η οποία έχει μέχρι τώρα δύο σεζόν. Η σειρά ακολουθεί χρονολογικά την ταινία, με αρκετούς κοινούς ηθοποιούς, ενώ γίνονται και αρκετές αναφορές σε αυτή, ειδικά στη δεύτερη σεζόν.

Πρωταγωνιστής είναι ο καθηγητής εγκληματολογίας, Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δακαρίδης), ο οποίος καλείται από τον υποδιοικητή Απόστολο Μπαρασόπουλο (Μάνος Βακούσης) ώστε να βοηθήσει στην διαλεύκανση μιας σειράς φόνων που ακολουθούν το ταξίδι του μυθικού ήρωα, Θησέα από την Επίδαυρο μέχρι την Αθήνα και την Κρήτη.

Έχουμε δηλαδή να κάνουμε με ένα αστυνομικό θρίλερ, με εκπληκτικές ερμηνείες και καταπληκτική σκηνοθεσία. Σε αυτές τις δύο σεζόν θα ακούσετε καταπληκτικές ατάκες και θα εκπλαγείτε αρκετές φορές από την πλοκή.

Ξεκινώντας από τις ερμηνείες, η σειρά έχει ένα πολύ καλό cast με πολύ καλούς ηθοποιούς και με αρκετά καλές ερμηνείες, σε γενικές γραμμές. Αν και στην δεύτερη σεζόν υπάρχουν κάποιες αλλαγές, ορισμένες εκ των οποίων δεν μας… πολυάρεσαν, παρόλα αυτά συνεχίζονται οι καλές ερμηνείες και κρατούν το ενδιαφέρον μέχρι τέλος.

Η σειρά προσδίδει κάτι καινούργιο στην Ελληνική τηλεόραση και δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες αστυνομικές σειρές τύπου «Αστυνόμος Μπέκας» ή τη «10η Εντολή». Ξεχωρίζει στην τηλεόραση και την ανεβάζει σε επίπεδα εξωτερικού, πράγμα που θα μπορούσε να πει κάποιος και για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» για την οποία θα μιλήσουμε σε κάποιο άλλο άρθρο…

Latest Posts