Με Zakk Wylde και Charlie Benante σχεδιάζεται το reunion των Pantera!

Μόλις χθες επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τα εναπομείναντα μέλη των PanteraPhil Anselmo και ο Rex Brown  να περιοδεύσουν ως «Pantera»! Έτσι λοιπόν το 2023 θα πραγματοποιηθεί το πολυπόθητο (για αρκετούς) reunion.

Νέες πηγές αναφέρουν πως μαζί τους θα είναι και οι Zakk Wylde (κιθάρα) και στα drums ο Charlie Benante, ενώ αυτό τον καιρό ετοιμάζεται το πρόγραμμα της περιοδείας με ημερομηνίες εκτός από τις ΗΠΑ και στην Ευρώπη!

Υπάρχουν όμως και αρκετοί που δε χάρηκαν ιδιαίτερα με την είδηση αυτή, καθώς θεωρούν πως χωρίς τα αδέρφια Abbott δεν υπάρχουν Pantera,  οι κληρονόμοι όμως των Dimebag Darell και του Vinnie Paul φαίνεται πως είναι θετικοί σε αυτό το reunion.

Ο  Zakk Wylde, που ήταν προσωπικός φίλος των αδελφών Abbott στο παρελθόν είχε δηλώσει σχετικά:

«Α μου ζητούσαν να τιμήσω τη μνήμη του Dimebag παίζοντας στη κιθάρα αυτά που είχε γράψει, θα το έκανα. Θα ήταν έναν όμορφος τρόπος να τιμήσουμε τη μνήμη του και να γιορτάσουμε τα όσα πέτυχαν οι Pantera».

Σίγουρα θα έχουμε πολλές εξελίξεις σύντομα. Αναμένουμε νεότερα!

Οι Pantera έπαιξαν ζωντανά για τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2001 και διαλύθηκαν λίγο μετά, ενώ ο Dimebag Darell δολοφονήθηκε πάνω στη σκηνή την ώρα συναυλίας των Damageplan τον Δεκέμβριο του 2004. O Vinnie Paul έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018 λόγω καρδιακού προβλήματος.

Latest Posts