Τρομερά νέα δια στόματος Jon Oliva: Έρχεται νέος δίσκος Savatage!

Η περιβόητη υπόθεση νέου δίσκου Savatage, που έχει συζητηθεί από οπαδούς, έχει αναφερθεί από τα μέλη και τελικά ακόμα δεν έχει γίνει, φαίνεται ότι τελικά θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Σε συνέντευξή του με τον Σάκη Φράγκο του rockhard.gr, ο Jon Oliva επιβεβαίωσε ότι και δίσκος υπάρχει και πλάνο κυκλοφορίας του. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα σχεδιάζει να τον ανεβάσει στα ράφια στις 3 Απριλίου 2024, ημέρα γενεθλίων του Criss Oliva.

Όσον αφορά το υλικό, ο Jon αναφέρθηκε σε αυτό με πολύ καλά λόγια

«Θα σου πω κάτι. Αυτός ο δίσκος των Savatage θα τα γαμάει όλα! Τόσο καλός είναι.

Έκανα πολλά τέτοια λάθη παλαιότερα και δεν τα κάνω τώρα. Δεν βιάζομαι καθόλου. Θέλω να τον κυκλοφορήσω τον ερχόμενο Απρίλιο, έτσι ώστε να έρθουμε όλοι και να παίξουμε στα καλοκαιρινά φεστιβάλ, του χρόνου.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βιαστούμε. Για κανέναν λόγο. Επειδή αυτός, θα είναι μάλλον ο τελευταίος δίσκος που θα κάνουμε, ποτέ. Θέλω να σιγουρευτώ ότι είναι ένα άλμπουμ 10/10».

Υπόσχεται και Ελλάδα για την αναφερθείσα περιοδεία ο Jon Oliva, κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει αν όντως προκύψει.

Στα πιο στενάχωρα βέβαια είναι το κατά τα φαινόμενα σοβαρό ενδεχόμενο να είναι αυτή η τελευταία πράξη των Savatage. Ο δίσκος μάλιστα, προς το παρόν τουλάχιστον, τιτλοφορείται ‘Curtain Call’, από το όνομα του τελευταίου τραγουδιού, και ο ίδιος ο Oliva θέλει να αποσυρθεί σε αυτήν τη φάση.

«Ακούω καινούργια συγκροτήματα και νομίζω ότι ακούω κάποιον να χτυπά αριθμούς στον υπολογιστή του. Δεν ακούς πια κιθαριστικά σόλο. Τι απέγιναν οι κιθαρίστες; Που είναι οι νέοι Eddie Van Halen, Criss Oliva και Randy Rhoads;

Τώρα προγραμματίζουν τα τύμπανα, ρίχνουν ένα μπάσο από πάνω και ραπάρουν με κάτι γελοίους στίχους. Πάντα αναρωτιέμαι, τι στο διάολο είναι αυτό; Όλη αυτή η κατάσταση μου φέρνει ναυτία και θέλω να αποσυρθώ.

Θέλω να κάνω το άλμπουμ των SAVATAGE, μια περιοδεία και τέλος. Όλοι όσοι γνωρίζω, έχουν πεθάνει. Η γυναίκα μου, ο γιος μου, ο πατέρας μου, είμαι έξω με αναστολή, δεν μπορώ να οδηγήσω και προσπαθούν να με γαμήσουν επειδή είμαι ένας υποτιθέμενος rock star. Και προσπαθούν να με πιάσουν.

Εγώ δεν κάνω τίποτα, δεν μπορώ να πάω πουθενά. Αφήστε με ήσυχο!»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

Latest Posts